Grécko vykročilo za ďalšími peniazmi od RVHP

29. júna 2011, Ručníček Vyšívaný, eurosocializmus

Grécko schválilo úsporný balíček, bankrot sa tak nekoná a ďalšie peniaze z eurozóny (ehm. RVHP) budú po budúco týždňovom summite (ehm. zjazde) ministrov financií na ceste. Hoci to nikoho neprekvapilo, všetci môžeme spolu s nemeckými a francúzskymi bankami oslavovať umelé predlženie života neviabilného socialistického experimentu zvaného Grécko a to až dovtedy, kým v RVHP znovu raz neprídu na to, že Grécko to bez zahraničnej pomoci nezvládne. A potom mu samozrejme po obdobnom niekoľkotýždňovom divadielku dajú ďalšie peniaze, lebo v opačnom prípade by museli pripustiť, že dnešný socializmus, z ktorého okrem politických špičiek profitujú už len korporácie a banky je dlhodobo neudržateľný.

Ale prejdime k schválenému balíčku:

Najvtipnejšie je, že eurosocialisti, vrátane modrého socialistu Mikloša, svorne tvrdia, že Grécko tieto úsporné opatrenia (ktoré mu aj v prípade splnenia nepomôžu k tomu, aby mu niekto požičal) dokáže naplniť. Figu borovú, armáda darmožráčov, ktorí desaťročia profitovali z vládneho kupovania si hlasov na dlh, je neustále v uliciach a na udržanie si svojich neudržateľných výhod je ochotná použiť aj násilie: (Dnes si to napríklad odnieslo ministerstvo financií)


Keď už ale došli domáce zdroje, tak v rámci eurosocializmu budú vyciciavať iných…

Čo bude ďalej? V rámci ďalšej fázy udržiavania RVHP pri živote sa onedlho budeme môcť tešiť na druhý úver pre Írsko a Portugalsko a prvý pre Španielsko (ktoré ako inak, nebudú nikdy splatené, ale to je v podstate jedno, hlavne že prežijú nemecké a francúzske banky a s nimi aj RVHP)